MenuService van der Weijden

Een warme maaltijd

Wie zijn wij?

Foto MenuService van der Weijden

Wij zijn de broers Jos en Roger van der Weijden. Allebei hebben we ruim 30 jaren ervaring op kookgebied. In 2002 zijn wij met ons bedrijf gestart. We hebben een schitterende keuken en een gezellige winkel aan de Arnhemseweg.

 

Wij koken voor iedereen!

Jong, oud, particulier of bedrijf: bij ons bent u altijd van harte welkom.

 

Druk……. of niet altijd zin om te koken? Wij bieden u een heerlijk en gezond alternatief voor pizza of patat. Daarnaast hebben wij veel klanten die helaas zelf niet meer hun maaltijd kunnen bereiden.

Overwerk ….. of vergadering? Goede redenen voor bedrijven om een aantal maaltijden te bestellen. Ook komt het voor dat collega's gezamenlijk na het werk een lekkere en gezonde maaltijd gebruiken.

Geen verplichtingen

U kunt eenmalig - net als bij de pizzeria of het Chinese restaurant – een maaltijd bij ons bestellen of afhalen. Maar ook is het mogelijk met ons vaste afspraken te maken over het bezorgen of afhalen van de maaltijden.

Wat koken wij?

Twee keer per dag koken wij vers. Iedere dag hebben wij een ander dagmenu: vaak een heerlijke, Hollandse maaltijd, afgewisseld met meer exotische gerechten.

Altijd variatie

Is het menu van de dag niet helemaal uw smaak? U kunt altijd uit een aantal verschillende soorten vlees, vis of groenten kiezen. Ook bami en nasi goreng met babi pangang of kipsaté staan bijvoorbeeld elke dag op het menu. ‘s Winters kunt u voor een lekkere stamppot boerenkool kiezen. Elke maand hebben wij een extra maandspecialiteit.

Tevens hebben wij dagelijks keuze uit drie verschillende biologisch-vegetarische gerechten. Onderaan de menulijst staan onze menuvarianten, u mag vanuit deze lijst u dagmenu wijzigen.

Soep en nagerecht

Iedere dag hebben wij een andere soep en toetje. U kunt zelf beslissen of u daarvan gebruik wilt maken.

Ons maandmenu

Een overzicht van de maaltijden van de hele maand, plus de soepen en nagerechten vindt u op ons maandmenu. Op verzoek zenden wij u het nieuwste maandmenu toe. U kunt deze ook afhalen of op onze website bekijken.

Warm of koud

Wij bezorgen de maaltijd – zo van ons fornuis - warm bij u thuis. U kunt ook kiezen voor een gekoelde maaltijd of een diepvriesmaaltijd. Op de achterzijde van onze menulijst wordt aangegeven welke maaltijden u ingevroren kunt bestellen.

Zes dagen per week afhalen of bezorgen

maandag t/m vrijdag- OCHTEND:
u kunt de maaltijd(en) afhalen of laten bezorgen tussen 11.30 en 13.00 uur
maandag t/m vrijdag- AVOND
u kunt de maaltijd(en) afhalen  tussen 16.30 en 17.45 uur of laten bezorgen tussen 16.30 en 18.00 uur
zaterdag en/of zondag
Op zaterdag bezorgen wij alleen tussen de middag.
Voor de zondag kunnen wij dan een gekoelde maaltijd voor u meenemen.
Heeft u voor de zondag liever een salade uit onze eigen keuken, dan is dat ook mogelijk.
als u voor zaterdag en/of zondag een maaltijd bij ons bestelt, kunt u deze op zaterdag afhalen tussen
11.30 en 12.30 uur of laten bezorgen tussen 11.30 en 13.00 uur.

Wij bezorgen vanaf € 20,-- gratis bij u thuis. Dus als u drie maaltijden tegelijkertijd laat bezorgen, dan betaalt u geen bezorgkosten.

Tijden voor het bestellen, wijzigen of afzeggen van uw maaltijden

Maaltijden voor maandag-OCHTEND: doorgeven voor zaterdag 12.00 uur

Maaltijden voor dinsdag t/m zaterdag-OCHTEND: minimaal 1 dag van te voren doorgeven voor 17.00 uur

Maaltijden voor maandag t/m vrijdag-AVOND: uiterlijk doorgeven voor 12.00 uur.

Bestellen via internet

Ook via deze website kunt u uw bestellingen doorgeven; Dit kan per dag, per week of zelfs per maand! In de linkerbalk staat onder “bestellen” ons bestelformulier.
Per regel kunt u één maaltijd bestellen. Wilt u meerdere maaltijden bestellen dan kunt u op de knop "meer maaltijden bestellen" klikken.
Indien u meerdere maaltijden op één dag wilt bestellen kunt u in de kolom "Menu-varianten / bijzonderheden" aangeven of de maaltijd warm, gekoeld of als diepvriesmaaltijd wenst te ontvangen.
Als u alle gegevens ingevuld heeft klikt u op “plaats bestelling”.  Van de bestelling ontvangt u een bevestiging via uw emailadres.

Dieet

Heeft u een dieet? Dan houden wij daar natuurlijk rekening mee.

Soepwinkel

U kunt de maaltijd ook afhalen in onze winkel, waar wij meer dan 20 soorten eigengemaakte (maaltijd)soepen verkopen. Gezond en makkelijk!

Openingstijden

maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.45 uur en zaterdag van 9.00 - 12.00 uur

Vragen?

Onze medewerksters staan u graag te woord. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag vanaf 8.30 uur op 055 - 521 29 61.
Daarnaast kunt u ons digitaal bereiken op ons e-maildadres: menuservice@menuservice.nl

Retoursysteem plastic bakken

U kunt de drievaksbakken, waarin u de maaltijd krijgt, retour geven. Hoewel de bakken bij ons ook nog een keer door de afwasmachine gaan, willen wij ze graag schoon van u terug ontvangen. Bakken die verkleurd zijn (bijvoorbeeld door bietjes) kunnen wij helaas niet hergebruiken. Ook de doorzichtige plastic bakjes kunnen wij geen tweede keer gebruiken.